Jeg er født og opvokset på Alrø, - en smuk lille ø midt i Horsens fjord. I dag bor jeg i Amstrup - ti kilometer derfra - og er stadig omgivet af smuk natur med skov og fjord.


Jeg har altid haft interesse for at tegne og male. Som barn var det bedste jeg kunne få, en malebog og en æske farvekridt. Først i 1993 kom der for alvor skub i tingene, og de første billeder blev en realitet.


Naturen har været min største inspirationskilde. Jeg holder meget af den nordiske natur. Besøg på Færøerne, i Canada og ikke at forglemme Norge, har givet mig inspirationen til billed komposition og farvevalg.


I 1995 havde jeg min første udstilling, og siden er det blevet til 40 ialt. Der har af flere årsager været stilstand i mit atelier siden 2009, men nu er jeg tilbage igen og har tid til at slippe kreativiteten løs.


De der har fulgt mine udstillinger, vil bemærke at stilen er ændret. Malerierne er blevet lysere, gladere og mere farverige.


Materialerne er akryl, olie på lærred med streg af pastel- og oliekridt. Som noget nyt er der også små værker med pastel- og olikridt på papir.